tisdag 8 juni 2010

Landsort Race 2010

Nu är det bara 4 dagar kvar till våran första kappsegling för i år och i nya båten. Landsort Race går på Lördag och är en kustnära havskappsegling. Just nu är det tyvärr bara nio båtar anmälda, tror att det var omkring 20 båtar med förra året. Detta är såklart tråkigt men vi får hoppas på lite sena anmälningar. Förra årets vinnare Wasa 55:an Vindile är med i år igen. http://www4.idrottonline.se/templates/NewsPage.aspx?id=484285 kan även notera att vi står med fel lystal i listan rätt ska vara 1,07..
Ska verkligen bli kul att testa båten i skarpt läge!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt med bara nio anmälda. Men som sagt, det brukar ramla in en del eftersläntare. Men var e alla Nynäshamnsbåtar? Bara två från arrangörsklubben.

Linus Ström sa...

11 st ligger uppe nu. Såg att Peter Skoglund från Stockholm SegelKlubb ställer upp, vilket är kul då jag fortfarande är SSKare.

Peter Skoglund sa...

Tanken är den iaf. Båten ligger och väntar i Nynäs. Blir det kryss i 15m/s till Gustaf Dahlen så lutar det snarare mot en snabb slör mot en drink på Utö.

Christoffer Mathisson sa...

Vi ligger bredvid, vad vi tror är din båt nu:) blåser rätt bra just nu, men inga 15m/s. Inte ska du väl fega ur för att det blåser lite?

Skicka en kommentar